image
Автоматизує всі процеси
Створює централізовану систему управління
Дозволяє оперативно приймати рішення
Оптимізує операційні витрати

Новини

...

Випущено пакет оновлень 8.00.008

...

Випущено пакет оновлень 7.11.051

...

Випущено пакет оновлень 8.00.007

...

Випущено пакет оновлень 7.11.050

Наш основний продукт ERP-система ISpro – перша на IT ринку України система автоматизації, яка відкрила для підприємств різних галузей та бюджетних організацій можливості, ефективно управляти ресурсами, швидко отримувати актуальну інформацію по будь-якому аспекту діяльності, а найголовніше – усі процеси стали прозорими.

img
img

Особливість нашого рішення – модульна архітектура, що дозволяє швидко адаптувати його під необхідний функціонал та інтегрувати з іншими системами. Такий підхід дозволяє модернізувати, структурувати та об'єднати інформаційні процеси у мінімальний термін за доступні кошти для вітчизняного користувача.

В процесі розробки і експлуатації нашої системи ми використовуємо різні процеси і підходи, технічні комплекси і організаційні методи, які спрямовані на забезпечення конфіденційності, цілісності та доступності даних. Для цього ми створили команду швидкого реагування на кіберзагрози, обладнали антивірусну лабораторію для тестування продуктів та оновлень і отримали експертний висновок ТЗІ Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України рівня гарантії Г-3.

img
img

Кожен наш проект, поряд з впровадженням, включає методологічну та експертну підтримку Замовника. Адже у нашій команді розробники тісно співпрацюють з провідними фахівцями буквально у всіх сферах фінансово-господарської діяльності.

Для успішного навчання роботі з Комплексом і формування практичних навичок вправного користувача, ми пропонуємо різні види навчання для установ та організацій, партнерів та бізнесу. Користувачам та партнерам забезпечено зручний для них спосіб опанування навиків роботи з програмою ISpro та отримання методичної та документальної підтримки.

img
img

Ми, стовідсотково знаємо, що, кожен шлях цифрової трансформації є унікальним. І наша екосистема, що складається з понад сотні глобальних партнерів та спільноти консультантів і розробників, підтримує вас на цьому шляху.

Наші клієнти

Система ISpro